Ще има ли Йовов повод да празнува след мачовете с ЦСКА за Купата? Снимка: Булфото

Спортният директор на Левски Христо Йовов остана спокоен след тегления днес жребий за 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

Двата най-успешни български клуба ЦСКА и Левски се паднаха един срещу друг, но Бижутера е на мнение, че "сините" само могат да спечелят от това.

"Жребият не е тежък. Трябва да се срещаме с тези отбори рано или късно. Ще има поводи за радост, празници. Ще има заряд", сподели Йовов.

"Вярвам, че и феновете се радват на този жребий. Гледаме напред. Няма да делим феновете и няма да гледаме какво се е случило в миналото. Всички сме Левски. Това дерби с ЦСКА ще е една стъпка към обединението."

"Целта е да се придвижим по-напред в първенството и да продължим за Купата на България. Ще сме мотивирани да спечелим. Стил и игра се гради дълго време и два мача не са критерий. За мен Левски е фаворит."

"Рецептата за успех над ЦСКА? Хладен ум и горещо сърце", добави Йовов, който коментира и представянето на националния отбор.

"Поздравявам националния отбор и треньора Любо Пенев за това, което направиха вчера. Тези 30 хиляди зрители на стадиона... Отново се появи искрата, че България е футболна държава", добави Йовов.

Още спортни новини може да видите в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase