Коща е готов да си купи акции на ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Бившият футболист и шеф на ЦСКА Емил Костадинов сподели, че е бил напълно спокоен за бъдещето на клуба, знаейки, че обществеността няма да допусне 31-кратният първенец на България да фалира.

"Знаех, че няма как ЦСКА да фалира. Просто обществеността няма да го позволи. Бях спокоен за бъдещето на клуба", отсече Коща пред вестник "Меридиан мач".

"Аз си тръгнах, тъй като не бях съгласен със собствениците по един въпрос - те искаха ЦСКА да се обедини с друг клуб. Това за мен е недопустимо."

"Имаше и положителни неща в управлението на "Титан". Бих дал един пример - взеха концесията на "Българска армия". Отделно от това обаче се допускаха и много грешки."

"Примерно, вместо да се влагат сериозни пари в привличането на чужденци, сумите трябваше да бъдат инвестирани в базата."

"Сега ЦСКА играе на приливи и отливи, което не е хубаво. В момента в ЦСКА не се знае нищо. Говори се за някакви акции, ама кой ги купува, кой ги взима, нищо не е ясно. Ако акциите са реални, бих си купил."

"Ивайло Петев и това, което стана в Левски? Това, което се случи на "Герена", е грозно. Петев с нищо не е виновен за кризата в Левски", завърши своя коментар Емил Костадинов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

!!!!!!!!!!

преди 10 години

За да не стане куката трябва да иде да си прибере парите от ТУ София. По точно втори блок втори етаж, втората или третата стая в дясно от асансьора - стаята на административния директор на ТУ София. Защо точно там. Просто мразя да играя една и съща пиеса два пъти и да се повтарям от миналия век нека контролните органи да си свършат работата. Гражданите да си живуркат. Знам че ще го прочетете.

1

Апашо

преди 10 години

Може, може. Още малко търпение, Емо, и ще видиш.

fallback