Карло Анчелоти и Зинедин Зидан. Снимка: Reuters
fallback

Помощник-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде своето мнение относно противоречивата раздяла на отбора с Месут Йозил и обяви, че халфът сам е поискал да бъде продаден.

"Това е решение на Йозил. Говорим за много добър футболист, който даде много наистина на отбора и ние му желаем успех. В неговата ситуация Ди Мария реши да остане и да се бори, докато Йозил предпочете да си тръгне", коментира французинът пред клубната телевизия.

Той изтъкна, че думите му по отношение на Гарет Бейл не са били интерпретирани правилно. В началото на седмицата се появиха изказвания на Зизу, според които и той не е съгласен с огромната сума платена за уелсеца.

"Просто исках да кажа, че когато един футболист струва толкова много това е, защото е добър. Неговото привличане е важно за нас, защото през последните 2 сезона той бе най-добрият играч във Висшата лига и със сигурност ще ни помогне. Имаме и Кристиано Роналдо, който е №1 в света, така че можем само да се радваме", изтъкна Зидан.

Французинът сподели още: "Доволни сме от комбинацията от опитни и млади играчи, които имаме. Сезонът е дълъг, така че трябва да поддържаме достатъчно широк отбор и да сме готови за важните срещи, когато те дойдат. Карло Анчелоти е отличен треньор и страхотен човек, така че очакваме с нетърпение това, което предстои".

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Цецо

преди 10 години

Анчелоти ми прилича на зомби...:))))

1

асдад

преди 10 години

ахахаххахахаха ква е тая снимка бееееееееееееееееееее хахахахаххаххахаха

fallback