Портос се закани на Боби. Снимка: Булфото
fallback

Христо Порточанов обяви, че има сериозно намерение да се кандидатира за президент на БФС.

Той заяви, че би подкрепил и Христо Стоичков, ако Камата се реши да бутне Боби Михайлов от шефското място на футболната ни централа.

"Боби няма моралното право да се кандидатира, а пък ако е сред кандидатите, в залата ще трябва да има и детектор на лъжата".

"Той трябва да отговори на някои въпроси и делегатите да преценят, тъй като смятам, че той ще се издъни на детектора", заяви Порточанов пред "Нова телевизия".

"Говори се твърде много за мача с Естония, за мача с Мексико, за юношески мачове, че са манипулирани, тоест за черно тото".

"Засега вариантите за нов президент са - Христо Стоичков или Христо Порточанов. Ние сме обнадеждени, че ще спечелим този конгрес. И ще го спечелим в името на доброто", отсече Порточанов.

Портос продължава да е категоричен, че всички решения на БФС в последните четири години са нелегитимни. В негова полза се произнесе Върховният касационен съд, който отсъди, че ръководството на БФС от 2009 г. насам е незаконно.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Levskiole

преди 10 години

футболните терени. Той ще извади и пистолети срещу Изпълкома на БФС. Такъв ли бандит ще търпи обществото ни. За БФС трябва дабър менеджер, човек от футболните среди с неопетнено минало, човек които ще извади всички решения на светло.Само тогава ще успеем, а дотогава ще търпим неуките и неграмотни бандити в БФС.

7

Богомил Трайков

преди 10 години

трудовата му книжка да пише, че е бил треньор на национален отбор. Никога не са го интересували Б-я и нашите отбори. Той на тях се е изпикал. Но ние не забравяме думите му "какво ми е дала Б-я". *** на *** - Б-я ти е дала живот, б-я ти е дала Ботев и Левски, Странджата и Волов и други ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ. А ти за карлуково и само за там. Братя спасете Б-я от този човек!.3.Порточанов, известен с прякора "лекето". Крадеца на народни добрини, човека вадил пистолет срещу съдии и деятели на

6

Богомил Трайков

преди 10 години

след това сложи в джоба си. *** от класата на Доган и Станишев.2. Стоичков, известен с прякора "камата". Човек без всякакво образование, с купени дипломи от разни университети (Пловдивският) например, но който не може да свърже правилно две думи, с амбицията да бъде дясна ръка на друг неук бандит "Гришата". Два *** в една кухня са много, казват жените в Б-я. Той какво може да допринесе на бъдещето на футбола в Б-я. Лицето му се видя като треньор на нацирналнмя отбор. Беше му нужно в

fallback