Карачанаков може да си тръгне без пари от ЦСКА. Снимка: Булфото

Ръководството на ЦСКА може да допусне поредна издънка, като този път изпусне без пари един от най-обещаващите си футболисти.

Става въпрос за Антон Карачанаков, чийто договор изтича следващото лято и в края на тази година той свободно може да преговаря с друг клуб.

До този момент сегашните шефове на ЦСКА не са водили никакви разговори с Карачанаков и не са му предлагали удължаване на договорните му взаимоотношения с клуба.

Антон бе привлечен на "Армията" през 2011 година, когато треньор още бе Милен Радуканов и сега кара третия си сезон.

Карачанаков остана резерва срещу Лудогорец в Разград, а в първите три кръга бе в стартовия състав, но се представи неубедително, особено в мачовете с Черно море и Берое.

В същото време се разбра, че ЦСКА ще се опита да орга­низира приятелски мач в сря­да. Най-вероятно двубоят ще бъде срещу третодивизионния Локомотив Мезд­ра.

Спарингът ще се състои най-вече заради австриеца Томас Прегер. Халфът ще из­кара кратък пробен период и ако се докаже, ще подпише с червените.

Много е вероятно до края на седмицата ЦСКА да прив­лече и десен бек. В тази зона от началото на сезона играха Венцислав Василев, Ангел Грънчов и Апостол Попов.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase