Иван Иванов скоро може да заиграе в Базел. Снимка: БТА
fallback

Националът на България Иван Иванов е все по-близо до подпис с швейцарския Базел. За задаващия се трансфер потвърди спортният директор на Партизан Алберт Надж.

"Клубното ръководство разреши на Иван Иванов да пътува до Базел в следващите няколко дни, за да финализира преминаването си в швейцарския шампион", каза шефът на "гробарите".

"Трансферната сума, която ще получим за Иванов? Както винаги тя е търговска тайна. Ние имаме няколко варианта за заместници на футболиста и ще трябва да вземем решение в следващите няколко дни", добави босът на тима от Белград.

Според пресата в западната ни съседка Базел ще плати 2 милиона евро за правата на Иван Иванов, който не успя да помогне на Партизан при снощното отпадане на тима от Лудогорец в пресявките на Шампионската лига.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 10 години

Дано най-накрая стане, ама това е трансфер, от 1 отбор с шампионски манталитет в друг, само че в най-хубавата страна. Не като малката перука от отбор с шампионски амбиции в отбор борещ се да не изпадне и в по-смотана държава. Ама всеки си знае сам за себе си разбира се ;)

fallback