Робин ван Перси иска още и още
fallback

Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси разкри, че преди началото на новия сезон изпитва още по-голям глад за трофеи.

"Все още имам много години до края на кариерата си и не бих се задоволил само с титлата през миналия сезон. Сега искам повече. Това ме прави още по-гладен", каза Робин ван Перси, цитиран от "Сън".

"Бях гладен за титли и преди началото на миналия сезон, но сега съм по-гладен. Имаме много страхотни футболисти, така че можем да грабнем още трофеи и да играем по-добре. През миналия сезон ние спечелихме първенството и това бе чудесно. Но този път искаме да спечелим Висшата лига и да постигнем нещо повече."

"Дейвид Мойс е приятен, работи много добре. До момента не сме имали много тренировки заедно, но на мен ми харесаха. Той работи здраво и говори лично с всеки футболист."

"Ние трябва да станем по-добри, ако искаме да бъдем отново на върха, тъй като през последните няколко години първенството стана по-силно. Особено на чужд терен трябва да даваш 100% от себе си, ако искаш да победиш", завърши своя коментар Робин ван Перси.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback