Костадинов напусна ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Емил Костадинов официално напусна ЦСКА за пореден път. Коща се водеше спортно-технически директор на клуба.

"Не мога повече да издържам. Това е положението. Имах среща с Димитър Борисов и му обясних за решението си", каза Костадинов пред "24 часа". "И без това нямах длъжност, така ги улеснявам", добави Емо.

Това е поредно бягство на Костадинов, който винаги напуска "Армията" в най-трудните моменти за клуба. Както е известно, именно при управлението на Коща през 2008 година ЦСКА не успя да вземе лиценз за Европа.

В същото време софийският районен съд определи мерките за неотклонение на феновете на ЦСКА, които потрошиха централата на БФС.

На двама от обвиняемите е наложена мярка за неотклонение „домашен арест", трима са с парична гаранция в размер на 600 лв., а един е под родителски надзор. Един от нападателите е без наложена мярка за неотклонение.

В продължение на няколко часа съдът заседаваше по мерките на задържаните за погрома над БФС, на които беше повдигнато обвинение за хулиганство.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

муспи

преди 10 години

Ех да можеше и цска да се размине с глоба и родителски контрол!

3

великов

преди 10 години

*** иизползвачи като Емил Костадинов и Георги Илиев трябва да се махнат и да останат тези които обичат ЦСКА

2

П.С.Ц

преди 10 години

Всеки който уважава публиката на ЦСКА трябва да се отдръпне докато *** не си тръгнат. Докато те са собственици няма да се оправи отбора. Всяка легенда който се замесва с тях само опетнява името си.

fallback