Иниеста не се плаши от Италия. Снимка: Ройтерс
fallback

Полузащитникът на Испания Андрес Иниеста изобщо не се притеснява от предстоящия сблъсък с Италия на полуфинала на турнира за Купата на Конфедерациите.

Иберийците очаквано спечелиха и трите си мача от предварителната група, в които вкараха 15 гола и получиха само един, така че изглеждат в отлична форма, за да атакуват титлата от надпреварата.

„Сигурен съм, че ще бъде много интересен полуфинал. Ще видим кой ще има повече късмет, за да продължи напред. Не мисля, че има какво друго да се каже. Никога не сме се страхували от Италия, най-малко сега“ заяви Иниеста.

Двата тима се срещнаха два пъти на европейското първенство през 2012-а година, като в предварителната група двубоят завърши 1:1, а след това на финала испанците разбиха съперника си с 4:0 и грабнаха титлата.

„И двата отбора ще имат своите шансове, а Италия винаги е опасен отбор. На една стъпка сме от финала, така че ще видим какво ще стане“ добави играчът на Барселона, който бе доволен от триумфа над Нигерия.

„Трябва да сме доволни и да оценим подобаващо този успех. През първото полувреме имахме доста проблеми заради жегата, но след това се подобрихме“ отчете Иниеста.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback