Торес е щастлив, че отново е част от националния отбор. Снимка: Reuters
fallback

Нападателят на Челси Фернандо Торес изрази радостта си, че бе повикан в националния тим на родината си Испания за Купата на конфедерациите.

В последните мачове Висенте Дел Боске не разчиташе на "Ел Ниньо", но все пак реши да му даде нова възможност.

Така испанецът ще може да добави още един трофей в колекцията си, тъй като "Ла Фурия Роха" е фаворит в турнира.

"Това е голяма радост за мен, да бъда тук на турнир като този, който ние никога не сме печелили. Радваме се много и искаме да спечелим този трофей на всяка цена", заяви Торес, цитиран от "Goal.com".

"Последните два пъти не попаднах в селекцията на Испания, но е радващо, че сега отново съм в нея. Не е лесно, има много съотборници, които се справят добре, но в края на сезона ситуацията бе доста добра както за мен, така и за моя клубен отбор", заяви Торес и продължи:

"Имах амбицията да се върна в националния тим и сега искам да играя за Испания, и да се справям добре на терена с националната фланелка".

Бившият футболист на Ливърпул коментира и завръщането на Жозе Моуриньо, на "Стамфорд Бридж".

"Имаше много слухове, които обаче се потвърдиха. Първо обаче пред мен има едно много хубаво предизвикателство, каквото е Купата на конфедерациите".

"След като то приключи, тогава мога да мисля за следващия сезон, при това с надежда, с оглед на факта, че вече в Челси имаме един много взискателен треньор", завърши Торес.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback