Иво Тонев иска Наско Сираков да се завърне в Левски. Снимка: Булфото
fallback

Председателят на Управителния съвет на Левски Иво Тонев коментира възможността Наско Сираков отново да се завърне на "Герена" и да стане изпълнителен директор на клуба.

Както е известно, шефът на Левски адвокат Тодор Батков вече е провел първоначални разговори със Сираков и завръщането на Наско в Левски най-вероятно ще бъде обявено до една седмица.

"Аз моето мнение съм си го казал отдавна. На Левски му трябва силна фигура. Това бяха и думите ми след мача със Славия. Посочих и името - Наско Сираков".

"Оттук-нататък решенията ги взема г-н Тодор Батков. Не искам да изпадам в излишни коментари. Нито ще се бъркам с мнение. То е ясно", заяви за "Стандарт" Тонев.

"Хубаво е, че г-н Баждеков се завръща. С негова помощ ще работя по моята цел - изграждането на новата трибуна", добави Тонев.

В същото време се разбра, че от няколко седмици по селекцията в Левски работят Николай Митов, Даниел Боримиров и Христо Йовов.

Действията на тримата обаче са временно преустановени, заради очакваните промени по върха. В момента всички очакват окончателните решения на Тодор Батков.

В случай, че Наско Сираков бъде утвърден като новия силен човек в клуба, той ще трябва да одобри работата по селекцията дотук и да се направят промени, ако прецени.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

ИВАНОВ

преди 10 години

СЛЕД КАТО НА ЛЕВСКИ МУ ТРЯБВА НАСКО СИРАКОВ ТОЙ КАКВО НАПРАВИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЯ СИ В ЛЕВСКИ? ЯВНО ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ С ЛОКОМОТИВ!

3

gogo

преди 10 години

При Наско най-добре се работеше със съдиите. При Иво се получиха някои издънки.

2

Ивайло

преди 10 години

В такъв случай какво правеше човек като Вас в Левски повече от година време?!? Не може всичко да се свързва само с огромни, незаслужени печалби, ь пък да няма и капка морал и носене на отговорност... Т.е. явно може и Вие го показахте на практика. Е, когато това се промени, ще се оправи и плачевното състояние в "Левски". Но да се преекспонира идването на месията Сираков също е неправилно. Той просто е един по-подмолен тип комбинатор с много пари...

fallback