Апата е пред завръщане в Ботев. Снимка: Булфото

Защитникът на ЦСКА Апостол Попов е пред завръщане в Ботев Пловдив. Както е известно, Апата дойде на "Армията" от Ботев през лятото на 2009 г. и се превърна в основен футболист на отбора.

Сега обаче Попов и ЦСКА искат да се разделят и най-вероятно той ще се завърне на стадион "Христо Ботев" и отново ще облече жълто-черната фланелка.

Ботев взе от ЦСКА през есента и холандския защитник Сивард Спрокел. Той разтрогна договора си по вина на клуба заради неизплатени заплати, преминавайки в пловдивския тим като свободен агент. Преди това от ЦСКА в Ботев отиде и Станислав Костов.

В същото време изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев загатна, че Милен Радуканов може да остане на поста си и през следващия сезон.

"Милен Радуканов може да остане в ЦСКА, но за момента не сме говорили със собствениците за неговото бъдеще. Тежко ни е, но се опитваме да оцелеем".

"През новия сезон ще изглеждаме много по-добре. Чест му прави на Стойчо Младенов жеста, който направи. Бях убеден, че ще се разберем с него и ще получим лиценз", заяви Майкъла.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase