Майкъла захапа Иво Тонев. Снимка: Булфото
fallback

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла нападна сериозно колегата си от Левски Иво Тонев.

Майкъла коментира постоянните съдийски скандали, които съпътсват всеки мач на "сините" през пролетта и намекна, че благодарение на Иво Тонев Левски се радва на реферски комфорт.

"Аз вярвам, че БФС не влияе на арбитрите. Според мен ръководителите директно си работят със съдиите. Ако продължава тази тенденция - след всеки мач на Левски да се наказват съдии, няма да останат рефери в България", отсече Майкъла пред "Канал 3".

"Но това го правят хора със страшен комплекс, които искат да се доказват във футбола. Какво като вземат една тенекиена купа? Определни ръководители, които имат комплекс за малоценност влияят на реферите, защото по този начин искат да си извоюват място във футбола", добави Майкъла, визирайки Иво Тонев.

Изпълнителният директор на ЦСКА за пореден път изрази съжалението си, че голяма част от бившите служители на "армейците" се обръщат срещу клуба. Повод за това станаха нападките на Иво Котев, който е бивш шеф на ДЮШ на ЦСКА и Лудогорец.

"Почти всички бивши служители и фенове на ЦСКА се обръщат срещу клуба и това не е нормално. Бях предложил точно Котев за директор на ЦСКА. Консултирах се със Стойчо Младенов и самият той призна, че Котев разполага с качества".

"Проверих в Разград, за да разбера защо са го освободили. Там ми казаха, че са го махнали, защото е корумпиран и е участвал в схеми при детските и юношеските отбори. Питал съм три независими източника и те ми потвърдиха. Жалко е и той да говори срещу ЦСКА", коментира Майкъла.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

кравитаковач

преди 11 години

Еех Маикъле толкоз ли няма кои да стане директор на ЦСКА.Говедата ги остави без тях няма да е забавно първенството.Те са калъфкаджии и зависят от властта винаги и със стадиона им нещата ще станат акоо......При ЦСКА нещата се случват въпреки властта последните 24 години.

3

Анонимен

преди 11 години

Футбол в България няма. Цялото общество е корумпирано.

2

До 2

преди 11 години

Я пак прочети статията. Или по-добре накарай някой друг да ти я прочете и да ти я обясни.

fallback