Фърги определи поражението от Сити като "лош ден"
fallback

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не остана никак доволен от факта, че неговият отбор загуби голямото градско дерби срещу Манчестър Сити с 1:2.

"Червените дяволи" приеха своя опонент на "Олд Трафорд", но тимът на шотландския специалист се провали в опитите си да увеличи преднината си на върха, на цели 18 точки.

"Бяхме по-силни от Сити след почивката и създадохме няколко много опасни контраатаки, но за съжаление не успяхме да реализираме. Това бе много интензивен мач, с много високо темпо. Дербито беше много напрегнато. Един срещу друг се срещнаха двата най-силни отбора в страната,", заяви шотландецът на пресконференцията след мача.

"За наше съжаление имахме нащастието да загубим, макар че бяхме по-добрият отбор. Доволен съм от начина ни на игра през второто полувреме, хареса ми. Бе наистина доста хубаво, че успяхме да изравним, след като изоставахме в резултата."

"В крайна сметка обаче загубихме. Доста неприятно съм изненадан от лекия гол, който допуснахме. Знаехме качествата на Кун Агуеро, но въпреки това нашата защита го изпусна и допуснахме той да реализира."

Какво каза още сър Алекс Фъргюсън, вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback