Снимка: Reuters
fallback

Аталанта почете по изключителен начин починалия вчера президент на клуба Иван Руджери, като обърна Интер от 1:3 до 4:3 и то насред "Сан Сиро". Бергамаските спечелиха един луд мач, в който паднаха 6 гола в рамките 30 минути след почивката.

Интер загуби за трети пореден път у дома и остана на петото място в класирането с 50 точки - на 8 от третия Милан. "Нерадзурите" пропуснаха възможността да изпреварят Фиорентина, която има 52 точки.

Първото полувреме не предвещаваше толкова емоции. Интер поведе в 43-ата минута с първия гол на Томазо Роки с екипа на "нерадзурите". Той се разписа за първи път от 14 месеца насам.

След почивката обаче стана драматично. Аталанта изравни с гол на Бонавентура. В ответната атака Рики Алварес, появил се на мястото на контузения Касано, направи 2:1. А след още 3 минути пак Алварес бе точен за 3:1.

Аталанта получи скандална дузпа, от която Херман Денис откри сметката си в срещата. Аржентинецът вкара още 2 попадения след това, за да направи феноменалния обрат за Аталанта.

В края гостите останаха с 10 души, след като Раймонди бе изгонен за едно сдърпване със Скелото. Андреа Ранокия направи пропуска на века, като в 94-ата минута не успя да уцели топката на празна врата. Мачът завърши по грозен начин със сдърпване между играчите в центъра на терена.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback