Божинов се закани на датчаните. Снимка: Булфото
fallback

Валери Божинов е оптимист преди световната квалификация с Дания. Нападателят на "лъвовете" е уверен в това, че ще вземем поне точка от мача. Срещата е утре от 21.15 ч. в Копенхаген.

"Искаме да зарадваме цялата страна и да спечелим трите точки, но равенството ще е по-добре. Ще бъде много тежък мач. Нормално е и ние да мислим като г-н Пенев и да вземем победата. Любослав Пенев знаете, че е максималист и това е добре за нас, защото започваме да разсъждаваме като него", заяви Божинов на летище "София".

"Дотук се представяме много добре в квалификациите, за което заслуга имаме всички, но най-голямата е на г-н Пенев.

Всички видяхте как у всеки футболист на националния отбор има коренна промяна в играта. Оптимисти сме за предстоящата среща, в отлично настроение сме след победата над Малта", добави Божинов.

Нападателят направи доста любопитна и леко объркваща аритметика преди мача с Дания.

"Надявам се да вземем максималното в Дания. Ако е три точки, ще е най-добре за всички. Ако една точка, още по-добре, защото оставяш отбора на Дания на четири, Чехия на четири. Четири точки аванс е голяма преднина за нас. Сигурен съм, че ако направим така, че да вземем тези точки, ще бъде голям плюс за нас и бонус за цяла България", завърши с математиката Божинов.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

хейт

преди 11 години

*** и *** народ няма какво повече да кажа,бием Малта ааа слаби били,играем що годе добре с желание най важното ааа пак не е добре,абе вие какво искате бе мръшляци гадни,вие не сте българи бе,*** гадното племе,винаги недоволно....

32

Анонимен

преди 11 години

Мечтатели!

31

Швейк

преди 11 години

Тоя защо не го пускат по "Лека нощ деца" да пее и танцува, а неговата да свири на флейта.

fallback