Снимка: Reuters
fallback

Хуан Мартин Дел Потро шокира Новак Джокович в Индиън Уелс и го елиминира на 1/2-финалите на турнира, като постигна невероятен обрат в мача.

Аржентинецът спечели срещу световния номер 1 с 4:6, 6:4, 6:4 и по този начин се класира за финалния сблъсък.

Там той ще се изправи срещу набиращия сериозна скорост Рафаел Надал, който се разправи с Томаш Бердих в другия 1/2-финал.
 

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Discovery

преди 11 години

Викам си интересни коментари ще прочета за мача, различни мнения. А то някакви пълни идоти се плюват един друг... Може ли да сте толкова прости бе, как може вселената все да ви крива все да се ругаете за нещо. Не е истина...

23

Анонимен

преди 11 години

леле,къде отидоха нормалните хора......?вие тениса ли коментирате или произхода на хората!толкова простотия на едно място,рядко се среща!нито джокович е ***,нито надал!и двамата са страхотни тенисисти,които вие комплексари такива никога няма да бъдете!надал симолирал контузия.......,колко ли *** трябва да бъдеш за да напишеш това.....?и двамата са мъжки момчета,за разлика от пиклювци като вас!с много труд градят своят авторитет!зависта и простотията ще съсипят България,а не политиците!

22

Анонимен

преди 11 години

ИЗПРАЗВАМ СЕ НА УСТАТА ТИ ДА ХАХАХА АБЕ ТИ СЕ РАДВАЙ ЧЕ ХИТЛЕР НЕ РЕШИ ДА ПРАТИ И ГЪРЧОЦИТЕ В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ И ДА ГИ НАПРАВИ ***.... КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ГОЛЯМ ПРОПУСК Е ДОПУСНАЛ........

fallback