Йешич не търси резултати в проверките. Снимка: Булфото

ЦСКА записа снощи трето равенство с резултат 3:3 в зимната си подготовка. "Армейците" отстъпиха с дузпи на полския Заглебие, а наставникът на българския тим Миодраг Йешич счита, че неговите момчета са заслужавали победата.

"Ако искахме да играем за резултат, щяхме да оставим Мартин Камбуров до края", заяви треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич, чийто тим повеждаше на цели три пъти в резултата, но допусна попадение в последната минута.

"Важното е, че няма контузени. Както за съжаление се случи след мача с Олександрия. Мисля, че трябваше да спечелим с два гола разлика. В последната секунда направихме дузпа, а на нас не ни дадоха две."

"Доволен съм от играта, можехме да спечелим, но това не е най-важното. Има импулс в играта. Искахме да разпределим игровите минути горе-долу по равно за всички, за да не се трупа умора."

"Все пак ние трябва да съжаляваме. Бяхме на косъм от това да спечелим първи трофей за 2013 година. Ще си вземем поука занапред. Продължаваме да се готвим. Има да чистим още неща от играта ни", завърши Миодраг Йешич.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase