Лампард може да остане в Челси. Снимка: Ройтерс
fallback

Роман Абрамович е променил изцяло мнението си и е решил все пак да задържи Франк Лампард в Челси и през следващия сезон. Това съобщава днес английският таблоид Дейли Мейл.

Както е известно, дълго време собственикът на сините бе категоричен, че не вижда Лампард като част от бъдещето на отбора. През януари мениджърът на играча разкри, че отново му е било потвърдено, че Лампард няма да получи предложение за нов договор. Това стана малко след страхотния мач на халфа срещу Евертън, в който той вкара и двата гола за победата.

Така въпреки добрата форма на Лампард, сякаш бъдещето му бе решено. В последно време дори започнаха да преобладават разговори за това къде ще премине от лятото, като се споменаваше за оферти от Китай и САЩ. Селекционерът на Англия Рой Ходжсън даже коментира, че предпочита Лампард да премине в европейски отбор, за да може да го наблюдава по-лесно.

Сега обаче всички тези спекулации са на път да станат безпредметни, тъй като Лампард ще получи възможност да остане на "Стамфорд Бридж".

Според Дейли Мейл Абрамович е повлиян от популярността на Лампард сред феновете. Доказателство за размекване на твърдата му позиция е също така удължаването с една година на договора на друг дългогодишен играч на клуба - Ашли Коул.

Защитникът бе в подобна ситуация като Лампард и имаше спекулации, че ще премине във френския ПСЖ или в испанския Реал Мадрид. Той обаче преподписа за още един сезон с Челси. И изглежда, че сега същото ще се случи и с Лампард.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

жорко

преди 11 години

да земат влау гаджев, и без тва му бутнаа стадионо и нема къде да рита

fallback