Роналдо все още се намира в отлични взаимоотношения с Фърги. Снимка: Ройтерс

Дни преди суперсблъсъка между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед в Шампионската лига асът на "кралете" Кристиано Роналдо сподели, че испанският тим е по-добър от "червените дяволи".

"Смятам, че нещата ще се развият добре за нас. Според мен Реал Мадрид е по-добър отбор, но ние трябва да го покажем на терена, защото в последните години Манчестър Юнайтед винаги е бил много обединен тим", каза Роналдо в официалния сайт на ФИФА.

"Те са отбор, който винаги се справя добре, всеки сезон са сред най-добрите и затова са съперник, който ние уважаваме много. Ще бъде изключително труден двубой, особено в Манчестър."

"Още преди жребия за 1/8-финалите в турнира имах предчувствие, че ще се паднем срещу Манчестър Юнайтед. Имам чудесни спомени от периода си там и исках отново да ги срещна."

"Това ще бъде сблъсък, в който ще почувствам много неща, все пак изкарах 6 години там. Имам доста приятели в Манчестър. Има хора, които ще видя отново с голямо удоволствие. Това ще бъде бъде двубой с големи емоции за мен", призна Роналдо, който днес има рожден ден и става на 28.

"Сър Алекс Фъргюсън ме научи на основните неща във футбола. Пристигнах в Манчестър на 18 години. Той ми помогна да се развия по най-добрия начин. Той е един от най-важните хора в кариерата ми. Все още имаме отлични взаимоотношения и ще се радвам на срещата ни", завърши португалецът.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase