Георги Илиев убедил Делев да подпише с ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Новият-стар футболист на ЦСКА Спас Делев ще играе на стадион "Българска армия" срещу едва 7500 лева месечно, съобщи пред вестник "Стандарт" изпълнителният директор Георги Илиев.

Само преди месеци бързоногото крило искаше четворна заплата и пари на ръка. Това предизвика скандал и двете страни не се разбраха.

"Обади ми се бащата на Спас. Разбрахме се за 5 минути. Не ме интересуват мениджъри, не съм против никой от тях, но самият футболист разбра, че има нужда от ЦСКА. Пари на ръка няма. Вместо тях му предлагаме усмивка и снимка пред Армията", каза Майкъла.

"В идеални килограми е. Не съм изненадан, защото тренираше при мои хора в Петрич", добави още Георги Илиев.

"Договорът ни с Палермо за Варела е за директна покупка. Плащаме нула лева, но при следваща продажба 70% от парите отиват за италианците. Смятам, че съм договорил отлични условия за ЦСКА и при Варела, и при Спас", завърши Майкъла.

Заплатата на Игнасио Варела също се вмества в тавана, определен от ръководството на ЦСКА. Фуболистът, играл през есента във врачанския Ботев, минава за огромен талант. През лятото на 2011 година Палермо плаща 2,8 милиона евро за уругваеца.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 11 години

Свети Спас Делев ще ръга говедарчета за пореден път

8

D-R CIC

преди 11 години

До futbolist- TI BAVNORAZVIVASHT LI SI ILI NEGRAMOTEN !!!!?????

7

йокин

преди 11 години

Имаше едно време един футболист в Левски,говореха,че казвал-бутонките ще нося на всички играчи,но да съм в Левски.

fallback