Тодор Янчев реши да си тръгне от ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Доскорошният капитан на ЦСКА Тодор Янчев разкри как е взел трудното решение да напусне любимия си тим. Ветеранът подаде молба за разтрогване на договора за три неполучени заплати.

"Не напуснах клуба заради пари. Взех окончателното решение на 4-и януари, петък. Тогава се случи това с така нареченото "уволнение" на Стойчо Младенов. Начинът, по който той бе отстранен, бе обиден. Писна ми и реших, че не мога да продължавам да се измъчвам", започна Янчев пред вестник "Меридиан мач".

"Имам договор с ЦСКА до лятото. Но реших, че е по-добре да напусна. Постоянно някой критикуваше представянето ми, което не е приятно."

Какво каза още Тодор Янчев, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

boko

преди 11 години

не забравяйте да хвърлите едно око на мачовете за 09.01 в 1x2wins ,може да се ориентирате във вашите прогнози.

5

a

преди 11 години

Тошко Янчев е най-големия ЦСКА-р,и го е доказал много пъти. През всичката помия мина - от некадърни съотборници, до некадърни собственици, което е реалността през огромната част от последните години. Голямо сърце има тоя човек, и то остава в ЦСКА. Определено трябва да служи за пример на младите. П.П - Не съм привърженик на ЦСКА София.

4

П.С.Ц

преди 11 години

Тошко е истински мъж. Беше в ЦСКА в много тръдни моменти през годините, но наглоста на тези *** няма граница. Това са едни селски тарикати. Извинявам се не искам да обидя хората родени на село. Майкала пък не знаел нищо. От къде да знае той е само изпълнителен директор. Стойчо не се явил на 2 януари на работа. Сигурно щеше да тренита директорите на 2-ри. Аз съм левскар, но наглостта на тези ме дразни много. И преди съм го казвал България няма интерес ЦСКА и Левски да са слаби.

fallback