Евертън загуби злощастно с 1:2 от Челси. Снимка: Reuters
fallback

Евертън загуби злощастно с 1:2 от Челси в мач от 20-ия кръг на английската Висша лига, който се игра на стадион „Гудисън Парк”.

Домакините напълно надиграха своя противник през първото полувреме, когато на два пъти страничната греда се оказваше верен помощник на Петер Чех.

Евертън откри резултата в самото начало на срещата чрез Стивън Пиенаар, но пропусна възможността да удвои аванса и малко преди почивката Франк Лампард изравни след точен удар с глава.

След почивката гредата спаси столичани за трети път в срещата, този път при удар с глава на Йелавич. Малко след това Лампард заби втори гол за Челси.

След победата Челси събра 38 точки и излезе на трето място в таблицата, като тимът има и мач по-малко. Евертън остана шести с 33 пункта в актива си.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

До 33

преди 11 години

Съвсем не съм казал, че всички фенове на Барса са glory hunters, но щом се чувстваш така лично обиден от коментара, май сам се издаде, че ти си точно такъв... Великане на мисълта...И пак, шнур за Меси!

31

до 30

преди 11 години

Аман и от такива *** като теб , които се правят на истински фенове на средняшки отбори. *** да не би да си фен на Съндърланд или Валядолид бе??? Фен съм на Барселона не заради Меси, а заради стила на игра през 90-тте който наложи Кройф на отбора. Този стил се градеше със Стоичков, Гуардиола,Бакеро...

30

W T F

преди 11 години

Топчооооо, Мечооооооо! Кметееееееее! Кой е Лампард?

fallback