Георги Илиев-Майкъла излъга, че Саид Хюсеинович е подписал с ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Халфът Саид Хюсеинович не е подписал с ЦСКА и няма официален договор с "армейците". Това обяви мениджърът му Сабид Дервишевич.

Както е известно, преди дни изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че този трансфер е сключен и че Хюсеинович вече официално е играч на червените.

Майкъла тогава заяви още, че Хюсеинович е парафирал за две години и половина и всякакви други информации са инсинуация.

"Саид не е подписал официално с ЦСКА. Истината е съвсем различна. Саид е обвързан със сегашния си клуб до  13 февруари 2013 година. След това той става свободен агент".

"При всички положения Хюсеинович няма да почне подготовка с тима. Към него има оферти от няколко клуба. ЦСКА бяха най-настоятелни, но не могат да изпълнят финансовите му претенции".

"Нормално е, когато не плащаш трансферна сума, да предложиш по-добри финансови условия на играча. В началото на следващата година ще имаме пълна яснота", заяви Дервишевич пред "Меридиан мач".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Samo levski :/)

преди 11 години

Teq uj nqmaxa pari ;))

23

Анонимен

преди 11 години

Гиби Искренов, кандидат за районен кмет от листите на ДПС:''Вярвам, че с помоща на Ахмед Доган ще успея да развия и облагородя кв.Подуене.''

22

andro

преди 11 години

явно (цесекар) е мн тежка диагноза за мн болни хора,предимно с корени от село.щото навремето немаше много в софия.почнаха да се множат със трансферите на военни,жепейци и т.н. от селата,някои от тях още не могат да говорят български без тиняжки акцент

fallback