И Жуниор Мораеш търси пари от ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш смята да заведе дело срещу клуба, твърди "Тема Спорт".

Преди два месеца бразилецът, който стана голмайстор на последното първенство, обяви, че има да получава 20% от трансфера си в Металург Донецк.

Мораеш добави, че му е била предоставена банкова гаранция, че парите са платени, но въпреки това те не са постъпили по сметката му.

Мораеш е звънял нееднократно на шефовете на ЦСКА, но те не си вдигали телефоните. Поради тази причина голаджията е решен да си търси огромната сума по съдебен път.

В същото време ЦСКА получи официална покана за силен международен турнир в Лисабон в края на януари и началото на февруари.

В турнира ще участват Спарта Прага, Черноморец Одеса, Заглебие, Зестафони и Аустрия Лустенау. Ако някой от отборите откаже, ще му се търси заместник.

Домакините от Португалия обаче настояват на бързо оформяне на окончателния формат. Схемата на турнира е участниците да бъдат разделени на две групи по 3 тима, а победителите да играят на финала. ЦСКА и Спарта ще са водачи, ако потвърдят.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Голямата новина

преди 11 години

Най-добрата българска шахматистка Антоанета Стефанова се класира за финала на Световното първенство по шахмат за жени, което се провежда в Ханти-Мансийск, Русия. На полуфиналите на турнира Стефанова завърши минимача си срещу Харика Дроновали от Индия с 1,5:0,5 точки. След като в първата партия от минимача Стефанова победи с белите фигури, във втората българката стигна до реми на 36-ия ход.

2

Анонимен

преди 11 години

Който и да съди цскато все тая, уефа ги призна за изрядни, ще им се изпърдите на ***!

1

Шахмат

преди 11 години

Шахмат: Антоанета Стефанова на полуфинал на Световното в Ханти-Мансийск Ханти-Мансийск. Най-добрата българска шахматистка Антоанета Стефанова се класира за полуфиналите на световното първенство по шахмат за жени, което се провежда в Ханти-Мансийск, Русия.На четвъртфиналите Стефанова игра тайбрек срещу французойката Мари Себаг, след като двете шахматистки си размениха по една победа. В тайбрека Стефанова постигна два успеха и с общ резултат 3:1 точки се класира за полуфиналите.На полуфиналите Стефанова ще играе с индийката Дронавали Харика. Другата финалистка ще определят Анна Ушенина от Украйна и Цзю Внцзюн от Китай.Партиите от полуфиналите стартират на 23 ноември (петък).

fallback