Артуро Видал ликува след като е отбелязал втория гол срещу Челси. Снимка: Ройтерс
fallback

Ювентус изигра впечатляващ мач и напълно заслужено победи Челси с 3:0 в дербито от Група Е на Шампионската Лига, играно на "Ювентус Стейдиъм".

Бианконерите тотално надиграха своя съперник и можеха да победят с дори още по-голяма разлика. Резултатът бе открит към края на първото полувреме от Фабио Куалярела, който отклони инстинктивно удар на Пирло.

След почивката Артуро Видал удвои също с помощта на рикошет, а в допълнителното време Себастиан Джовинко оформи крайния резултат.

Така европейският шампион Челси остана на трето място в групата и е пред напълно реална възможност да отпадне още в груповата фаза на турнира. В последния кръг Шахтьор и Ювентус играят един срещу друг в Украйна и в случай на равенство ще се класират напред, независимо от това какво направи Челси срещу Нордселанд.

Подробности за Ювентус - Челси прочетете тук

Подробности за Галатасарай - Манчестър Юнайтед прочетете тук

Подробности за Валенсия - Байерн прочетете тук

Подробности за Спартак Москва - Барселона прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 11 години

Мъка ,мъка анти футбула на европеиският първенец !

27

ььь

преди 11 години

символ на грозота във футбола - всичко двързано с Англия и английските клубове - факт!Ако не ги подпира УЕФА няма да минат и първия кръг - жалка история.

26

35

преди 11 години

Това до голяма степен се дължи на западащите Нотингам, Астън Вила и Ливърпул...В момента англичаните са в една от най-успешните си ери в КЕШ. Между '76-'84 имат 8 от 0 състояли се финала със 7! КЕШ-а!!! Иначе преди '76 имат само 2 финала за 20 години...Лийдс губи от Байерн през 75-та, а бебетата на Бъзби разпиляват Бенфика с 4:1 през '68. Смешно е да говориш колко са слаби англичаните, след като в момента гонят рекорда от 75-85 за брой финали....

fallback