Снимка: Булфото
fallback

Една от емблематичните фигури в българския футбол - Христо Порточанов, нападна Борислав Михайлов за скандали във футбола и сподели, че според него Христо Стоичков трябва да бъде президент на БФС.

"Уговарят се мачове при детските отбори, да не говорим за мъжки първенства. Когато аз бях в Изпълкома, такива смешни резултати не се получаваха. Не ходя на стадионите, защото няма какво да гледам".

"Нито националният отбор като национален отбор, нито клубният е като клубен. Сега и децата знаят как ще завърши даден мач", коментира бившия президент на Нефтохимик.

"Аз съм причината Стоичков по-малко да критикува БФС. Когато дойде конгресът, Ицо има какво да каже. Винаги съм считал, че мястото му е като президент на този съюз", каза още Христо Порточанов.

"През 2004-а Боби Михайлов и Лъчо Танев го подведоха да бъде треньор и затова го оплюват толкова много. Ицо е икона за България и трябва да бъде лицето на българския футбол. Освен него друг българин няма да пуснат в МОК", допълни той.

Боби Михайлов постъпи некоректно с мен преди предишния конгрес. Беше нормално да каже: "Продал съм си дупето някъде другаде". Постъпи непочтено, не заслужава да го коментирам", каза Порточанов пред bTV Action.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

ФАШИСТ

преди 11 години

ХРИСТО СТОИЧКОВ ! пожизнено ПРЕЗИДЕНТ !

5

BAY HAP4O

преди 11 години

TAQ HIENA,PORTO4ANOV, ISKA OTNOVO DA SE OBLAJI OT FUTBOLA. AYDE,AUT

4

Българин

преди 11 години

Защо не ? Щом Б.Б. е премиер.

fallback