Пламен Илиев ще бъде заменен от Божидар Митрев в ЛевскиСнимка: Булфото

Божидар Митрев отново е част от Левски. "Сините" привикаха юношата си, който от лятото е без работа.

Митрев отказа да поднови договора с родния си клуб, но не успя да си намери нов дом. Така той се озова на "Овча купел", но само да поддържа форма с "белите".

Митрев обаче е размислил и ще се опита отново да пробие в Левски. Той ще бъде и застраховка на тима от "Герена" срещу криза на вратарския пост.

Титулярят Пламен Илиев се оплаква от травма, която го тормози от доста време. Вчера той дори не се появи на тренировката.

Освен него Илиан Илиев разполага с друг младок - Ивайло Василев, и голобради юноши. Това едва ли се нрави на треньора при условие, че предстоят гостувания на Миньор, Лудогорец и Славия.

"Сините" нямат и много вариант за привличането на друг човек на поста. А Митрев е добре познат на всички.

Бившият вратар на сините има общо 31 мача в елита, като те са натрупани в рамките на цели шест сезона. Василев пък има 25 двубоя, като само 20 са записани през миналата година.

Тогава стражът пазеше за Видима, където бе пратен под наем от Левски. Митрев е и по-възрастен с цели четири години от Василев, но опитът му като вратар не е кой знае колко по-голям. Във всички турнири Божидар има 52 мача, а Василев 39.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase