Снимка: Булфото

Треньорът на Левски Илиан Илиев сериозно обмисля варианта да излезе с един нападател срещу Пирин Разлог.
Двата тима се изправят днес от 17 часа на стадион "Георги Аспарухов" в мач от турнира за Купата на България.

Наставникът на "сините" ще остави на пейката голмайстора си Базил де Карвальо, а атаката на сините ще бъде водена от португалеца Жоао Силва.

Дошлият от Евертън нападател се представи на ниво в последния мач на Левски срещу Локо Пд в събота, като дори вкара победния гол.

Така Илиан Илиев отново ще гласува доверие на Силва, но този път стрелецът няма да има партньор в атаката. Срещу Локомотив Левски излезе с двама нападатели, но след мача Илиан Илиев заяви, че не е останал доволен от играта на неговите в тази постройка.

Точно затова е много вероятно наставникът на сините да заложи на налаганата от него от началото на сезона схема 4-2-3-1. Другата причина, заради която Карвальо ще получи почивка, е предстоящият мач от първенството срещу Миньор в неделя.

Перничани от известно време са черна котка за Левски и треньорският щаб е решил да запази основните си играчи за двубоя с жълто-черните. Илиан Илиев даде почивка на голяма част от основните си играчи, в това число и Карвальо.

Другите, които ще получат почивка, са капитанът на тима Станислав Ангелов и вратарят Пламен Илиев. Така дебют за сините под рамките на вратата ще направи дошлият от Видима страж Ивайло Василев.

Шанс за изява срещу аутсайдера от Разлог ще получат футболисти, които по-малко получават шанс като Радослав Цонев.

Още новини за Левски четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase