Снимка: Ройтерс
fallback

Мърсисайдското дерби завърши наравно 2:2, но редовен гол на Луис Суарес бе отменен за несъществуваща засада в 93-та минута

Евертън и Ливърпул завършиха 2:2 и си поделиха по точка в един луд и скандален мач на "Гудисън Парк".

"Червените" дръпнаха бързо с две попадения в мърсисайдското дерби - автогол на Лейтън Бейнс и точен удар на Луис Суарес, но "карамелите" направиха частичен обрат още през първото полувреме чрез Лиън Осман и Стивън Нейсмит.

През втората част и двата отбора създадоха голови положения, но до ново попадение така и не се стигна. Трябва да се отбележи, че "червените" вкараха в продължението на мача чрез Луис Суарес, но попадението бе отменено поради несъществуваща засада.

Така двата отбора си поделиха по точка в 219-ото дерби на Мърсисайд, като Ливърпул продължава да няма загуба от Евертън от 2010 година насам, но пък "карамелите" запазват по-предната си позиция от "червените" във временното класиране и вече са в Топ 4.

Подробности за мача можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

QPR

преди 11 години

И нас ни съсече с арсеАНАЛ с червения картон и гола от засада!

14

акс

преди 11 години

когато се е.бава с червени отбори трябва първо да се помисли дали реваншът няма да е брутален,отнася се за българи,който са едновременно фенове на левски и челси.ман.юнайтед,цска,барселона и милан с тези отбори никога нетрябва да се е.ават другите отбори ;)

13

Анонимен

преди 11 години

Даже и съдиите в ''А'' групата са цветя в сравнения с тези ***, които свирят за юнайтед...

fallback