Снимка: Ройтерс
fallback

Димитър Бербатов най-вероятно има спукано ребро, обяви мениджърът на Фулъм Мартин Йол. Холандецът разкри, че нападателя е играл с тежка травма 45 минути срещу Рединг. Българинът бе на терена цял мач при равенството 3:3. Той често се държеше за гърба през втората част.

"Беше труден мач, защото според мен Бербатов спука ребро. Мислехме, че той ще бъде сменен на почивката, но му сложиха обезболяваща инжекция и той продължи да играе", заяви Йол пред "Скай Спортс".

Българинът явно получи травмата още преди паузата. Около 30-ата минута той напусна терена и лекарите на Фулъм му оказаха помощ. Въпреки болката Бербатов е стиснал зъби и продължил да играе.

Фулъм губеше 0:1 на почивката, обърна резултата до 2:1 с голове на Руис и Беърд. Рединг изравни за 2:2, но Бербатов вкара в 88-ата минута за 3:2. Рединг обаче отново изравни.

"Определено изпуснахме 2 точки. Трябваше да спечелим мача. Когато вкараш 3 гола като гост и то срещу Рединг, заслужаваш да спечелиш. Бяхме по-добрият отбор. Задържахме топката и имахме по-добра идея какво да правим. Но освен всичко друго трябва да използваш това по-добре", завърши Йол.

Още световни футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

ЕТ

преди 11 години

За неговите пари ще играя ако трябва и с 10 счупени ребра..тук хората работят за 300 лв с отрязани пръсти без да се оплакват ,че ги боли.

28

Анонимен

преди 11 години

Важното е ,че вкара гол.

27

Анонимен

преди 11 години

Този самохвалко ще си изкара целия сезон на полусъединител.

fallback