Даниела Хантухова също ще играе на "Турнира на шампионките". Снимка: Reuters
fallback

Истанбул може да има най-добрите осем тенисистки в света за годината, но най-красивите ще дойдат в София.

След руската красавица Мария Кириленко любимото рекламно лице на женския тенис Каролин Вожнячки и родната прелест Цветана Пиронкова, стана ясно, че за Турнира на шампионките в столичната "Арена Армеец" ще пристигне и Даниела Хантухова (Слвк), която е известна като притежателката на най-дългите крака на корта.

Освен словачката в София ще играят още Сие Су Вей (Тайван) и Дзе Джън (Кит). Те се присъединяват към вече известните Вожнячки (Дан), Надя Петрова (Рус), Роберта Винчи (Ит) Кириленко (Рус) и Пиронкова.

Четири от участничките са в топ 16 на ранглиста на WTA. Жребият за групите ще се тегли в понеделник в Гранд хотел "София”, а водачки са Вожнячки и Петрова.

"Искам да поздравя тази престижна група от състезателки за техните успехи през 2012 година. Те очакват с нетърпение началото на Турнира на шампионките. Това е един много силен състав, в който всяка тенисистка има огромно количество успехи".

"В групата са носителките на 9 титли от турнири на WTA и феновете в София ги очаква невероятна седмица на женски тенис", заяви председателят на асоциацията Стейси Аластър.

Още тенис новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 11 години

Е, Пиронкова не е грозна ама пък "прелест" си е ПРЕсилено. Дайте по-обективно определение! Съгласен съм, че има хитра физиономия, ще има бъдеще в политиката това момиче!

13

Анонимен

преди 11 години

тази анорексичка, злобна и некадърна най-много мразя след виещите и мучащи след всеки удар азаренка и шарапова!

12

Анонимен

преди 11 години

Бигфут cummin суун

fallback