Снимка: Ройтерс

След силното си представяне в последните два мача на Реал Мадрид Кака много бързо си върна доверието на феновете.

Дори две-трети от тях смятат, че бразилецът трябва да започне като титуляр в неделното голямо дерби срещу Барселона на “Камп Ноу”.

В анкета в сайта на вестник “Марка” 68% са на мнение, че той трябва да бъде част от нападателната четворка заедно с Ди Мария, Роналдо и Бензема, като бъде поставен зад нападателя.

Засега обаче не е ясно какво мисли да направи Жозе Моуриньо, който за 7-и път ще излезе на терена на големия съперник, като в повечето от предишните случай Йозил бе титуляр, макар и Кака да има мачове в стартовата единайсеторка.

Напоследък обаче португалецът не е доволен от представянето на турчина с германски паспорт, като го остави резерва в последните срещи. Той има и опцията Лука Модрич, който обаче все още свиква с живота в Реал.

Според “Марка” обаче е напълно сигурно, че Реал ще излезе сравнително офанзивно на терена на Барса, като в тима ще има двама дефанзивни халфа в лицето на Чаби Алонсо и Сами Кедира и четирима играчи в предни позиции, които обаче все още не е ясно кои ще бъдат. 

Още новини за Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase