Илиана Раева готви промени. Снимка: Булфото
fallback

Бившата гимнастичка Илиана Раева, която преди дни се оттегли от поста селекционер на националния отбор по художествена гимнастика, смята, че ще бъде полезна като шеф на този спорт.

"Имам много идеи, които искам да реализирам. Имам подкрепата на много хора и клубове, които изразиха желанието си да се кандидатирам за поста", започна Раева.

"Имам вече визия какво трябва да се направи и промени, за да се върви в правилната посока. Разбирам отговорността, но това не ми пречи", каза Илиана Раева пред bTV.

"Правя амбициозна програма за развитието на този вид спорт у нас. Ще поддържаме връзка с всички, които желаят да тренират, ще имаме поглед над тях."

"Готвим съвместен проект с Нешка Робева. Свързан е с изкуството, с нейната дейност до момента, а именно - шоуто, което има с танцувалната трупа", добави Раева. Тя сподели, че отдавна е в добри отношения с колежката си в художествената гимнастика.

"Нашите скандали не са били на лична основа, центърът им винаги е бил професионален. Просто всяка изразява своята позиция и ще продължи да го прави."

"Ако ме изберат колегите ми на 14 ноември, когато е Общото събрание на федерацията по художествена гимнастика, мисля, че ще бъда още по-полезна. Децата трябва да спортуват, а не да ходят по чалготеки", категорична бе Раева.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

,,LARI,,

преди 11 години

NAXALNA , NAGLA I T.N. ...

1

анонимен

преди 11 години

Аз пък имам идея да не ти виждаме нито визията нито физиономията,ако това стане ще е добре за художествената гимнастика,теб уважаема те интересува само далаверата.

fallback