Павел Дочев. Снимка: Булфото
fallback

Бившият треньор на 31-кратния футболен първенец ЦСКА Павел Дочев заяви, че от клуба все още не са му се изплатили.

Сагата между двете страни продължава вече няколко месеца.

На 3 август частен съдебен изпълнител постанови, че шефовете на ЦСКА му дължат 235 532 лв.  за неправомерно прекратяване на договора, след което започва опис на имуществото на клуба. Въпреки това обаче действия от ръководството липсват.

"Не са ми платили и един лев от сумата, която ми дължат. Тя е около 240 000 лева. Все още си чакам парите. Не мисля да ги съдя повече поради простата причина, че съдът вече е взел решение. Къде повече да ги съдя? Вече не ми остава нищо друго, освен да чакам да ми изплатят парите", сподели Павел Дочев пред вестник "Тема Спорт".

Павел Дочев ръководи ЦСКА в три мача от "А" група през сезон 2010/11, но бе уволнен рано-рано, след като записа загуби от Левски, Черноморец и един равен с „Видима-Раковски“. На негово място беше назначен македонецът Гьоре Йовановски.

Още спортни новини четете в Gol.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДоговора си е договор, да са мислили ваште с кого го подписват

25

Анонимен

преди 11 години

80 дела на кърлежи ...........то който и да беше взел този отбор щеше да ги има и то не само тях ........защото куцо , кьораво и сакато решиха , че някой трябва да им плаща за спането ......... дошъл обещал и си тръгнал .......... къде се плаща за обещания ????? Ами то един да си беше изпълнил обещанията дето дават преди да подпишат и когато вземат парите - не реват , ама когато им ги спрат щото нищо не правят - се сърдят и съдят.

24

Пфф

преди 11 години

Какво е виновен Дочев, че са му предложили да подпише такъв договор!? Кой няма да го подпише??? За прибиване са ***, че натовариха клуба с над 80 висящи дела! А за случая на Дочев в пълна степен важи поговорката - не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава!

fallback