Божинов дебютира за Верона. Снимка: Булфото
fallback

Валери Божинов записа първите си официални минути с фланелката на Верона. Това той направи при победата на "джалоблу" с 2:0 над Реджина.

Българският нападател влезе на терена в 88-та минута на мястото на Даниеле Кача. По това време домакините вече си бяха осигурили комфортна преднина от два гола, дело на Симон Ланер и Хуан Инасио Гомес Талеб, който се разписа от дузпа.

Успехът е първи за Верона в новото издание на Серия Б. В предишните два кръга възпитаниците на Андреа Мандорлини направиха две равенства – срещу Модена и и Специа.

Благодарение на успеха си веронци се изкачиха до 4-тото място във временното класиране. В следващия кръг тимът на Валери Божинов гостува на Виченца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Жени

преди 11 години

Честито! Дано Жулиета не умре този път!

15

баба ви

преди 11 години

Влади, този коментар го видях и за Бербатов. Или копираш, или се повтаряш, или всички български футболисти са от един дол дренки.

14

маора

преди 11 години

абе ВЛАДи моля те бъди сериозен................хахахахха ще ме умориш. Тоя Николет имше прблясъци навремето ама сега е много зле и ще видиш как ще завърши кариерата си ! само стой и гледай - хаххаха

fallback