Робин ван Перси реализира хеттрик за Юнайтед. Снимка: Reuters
fallback

Манчестър Юнайтед напомни за най-добрите си години и стигна до фантастичен обрат срещу Саутхямптън. "Червените дяволи" губеха в резултата с 0:1 и 1:2, но стигнаха до обрата в последните минути и победиха с 3:2.

Мачът бе от 3-ия кръг на Висшата лига, а в герой за тима на Алекс Фъргюсън се превърна Робин ван Перси, който бе точен в 22-ата, 87-ата и 91-ата минути.

Попаденията за домакините вкараха Уолдън в 16-ата минута и Шнейдерлин в 55-ата минута.

След този мач Юнайтед има 6 точки след 3 изиграни кръга.

Интересно е да се отбележи, че този мач бе юбилеен за сър Алекс. Шампионатна среща номер 1000 за шотландеца начело на Юнайтед.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 11 години

Сега ще видим дали букмейкърите ще "помолят" САФ да сложи юздите на Перси ..хахаха...То и Берба започна така в Юнайтед..с ентусиазъм,но реалността го "спря от движение" !!! Просто не става от залози(черни и бели) да се губят стотици милиони за няколко минути,защото Берба и Перси не разбрали,че са там не да играят футбол,а да изпълняват инструкции на САФ...Ако Перси повтори това изпълнение,очаквам "леко разтежение" и лекарска забрана за игра за 4-8 седмици...САФ вече е прозрачен...

12

7

преди 11 години

Даскале, ти си ***. Пълън неудачник. Дано не те засеча по родителските срещи, че и шамари ще отнесеш.

11

гост

преди 11 години

откакто се махна митето по добре играе ман4естер дано пенев не го викне за ма4а с италия 4е тои за цяло полувреме кофециетн на деионост има6е то4но два паса в дебиута си

fallback