Бербатов може да избере Ювентус. Снимка: Булфото
fallback

Димитър Бербатов е все по-близо до Ювентус, пишат италианските медии. Днес българина бе очакван във Флоренция, за да премине медицински прегледи и да подпише договора си. В последния момент обаче в битката за подписа на нападателя на Манчестър Юнайтед се е включил и Ювентус.

Заради това, въпреки че от Фиорентина очакваха Бербо на летището във Флоренция, той така и не пристигна там. Източници близки до ръководството на Фиорентина са споделили пред "Гадзета дело спорт", че причината Бербатов да не дойде е оферта от Ювентус.

Шампионът на Италия е предложил 1 млн. евро по-висока заплата на нападателя. Медиите твърдят, че Бербатов е останал в Мюнхен, където е трябвало да смени полета за Италия. Пресата твърди, че Бербо вече е приел офертата на Ювентус и сега остава само Старата госпожа да се договори с Манчестър Юнайтед.

Независимо дали Бербо премине в Юве или Фиорентина, той ще е втория българин и в двата клуба. Преди време за Фиорентина и Ювентус игра Валери Божинов.

В последния момент сред фаворите за нов клуб на нападателя се появи и името на Фулъм.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 11 години

Българина не е способен да се радва на успеха на другите. Все гледа и брои парите на успелия, все мрънка тъпизми от сорта на "егати тоя нищо не прави пък какви пари печели" "ах, що не съм на неговото място", "абе аз не мога ли да му направя нещо мръсно на тоя".Вместо да насочи енергия в собственото си образование или както е в случая говорим за спорт. Вместо да се нахъса и да показва максимума от себе си всеки ден, да остава след тренировки за да усъвършенства играта си. Те гледат набързо да мине тренировката и да седнат пред компютрите или да се правят на оригинални пред лиглите по кафетата, да пуфкат цигари и като пораснат искат да карат Бентлита. Само че като ги фрасне мощно реалноста и видят че за никакъв не стават се започва с плюенето, за да се избият по някакъв начин комплексите.

48

Анонимен

преди 11 години

Отборите си играят и подиграват с Бербатов!

47

Анонимен

преди 11 години

абе, и Анелка ,преди години го разкарваха като мечка насам-натам,после го отписаха,па накрая се озова в отбора с големите претенций, не без покритие,Челси, и си пасна там.

fallback