Джеймс Палота оглави Рома. Снимка: Ройтерс
fallback

Американският предприемач Джеймс Палота е новият президент на Рома, съобщи официалната интернет страница на "джалоросите". 54-годишният бостънски бизнесмен и до момента участваше в управлението на римския клуб, но президент беше друг американец – Томас ДиБенедето.

Индикации за смяната на върха при "вълците" имаше по време на лятната подготовка на тима, когато с изказванията си Палота на няколко пъти подсказа, че ще заеме важен пост в управата на клуба.

"Бих искал да благодаря сърдечно на привържениците на Рома. След закупуването на клуба и осигуряването на нов мениджърски екип е време за ново ръководство, което да направи следващата стъпка от развитието на отбора", заяви новият президент на "джалоросите".

"Надявам се да продължа да бъда част от семейството на Рома още дълги години. За мен е огромна чест да бъда президент на този клуб – от него няма по-специален в света", допълни Палота.

"Приемам отговорността да ръководя Рома със сериозното намерение да превърна клуба в организация от шампионски калибър на вяско едно ниво", каза още президентът на "вълците".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 11 години

ДА ТОЙ ТОЗИ Е ДОСУЩ ТИПИЧЕН РИМЛЯНИН(РОМ) ХАХА ПРИЛИЧА МИ НА АСЕН КОЙТО СЪБИРА КОСАЧКИТЕ НА СТАДИОНА ХАХАХАХ

fallback