Снимка: Ройтерс
fallback

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън отхвърли възможността да направи привлече други футболисти до края на трансферния прозорец.

До момента шотландецът купи Робин ван Перси, Шинджи Кагава, Ник Пауъл, Александър Бутнер и Анхело Енрикес.

"Червените дяволи" бяха свързвани усилено с трансфер на мексиканеца Ектор Ерера, но явно сделката няма да се осъществи, поне не и това лято.

"Със сигурност няма да купуваме никой друг. Няма движение и около това някой да напуска", заяви Фърги на днешната пресконференция.

"Има още само няколко дни до крайния срок и мога да си представя, че времето ще изтече бързо".

Фъргюсън изрази и нетърпението си да разполага с новия чилийски нападател Енрикес, когото е следил няколко години.

"Енрикес е на път за Манчестър. Той трябваше да се върне в Чили. Той дойде когато бе на 15 или 16. Следихме го изкъсо и когато стана на 18, въпросъ беше дали да го оставим още една година там или да го вземем.  Но той имаше толкова добро представяне през лятото, че решихме да го вземем".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

митю пейката

преди 11 години

За какво друго да мисля освен за пери, нали съм българин.

7

Kalin

преди 11 години

Абе плюете Бербатов ама всяка седмица взима 140 000 евро , а повечето от нас може да мечтаем за такива доходи. Дет се вика тича за здраве и всеки месец се разписва за 1 500 00 лв . Нека му е зле ;)

6

мм

преди 11 години

Бербатов, когато се направи на велик и се отказа от национала, си мислеше, че ще играе в юнайтед, само че в англия се котират чужденци, които играят в националните си отбори, за това сега ще търка *** по пейките и ще се моли да се върне в цскато, защото е явно, че добрите отбори не го искат.

fallback