Христо Янев се завърна на Армията преди месец, но повече няма да носи фланелката на ЦСКА. Снимка: БТА
fallback

Заканата на Стойчо Младенов, че ще "реже глави", вече е факт. От "Армията" обявиха, че осем футболисти напускат клуба. Чистката е заради отпадането на отбора от турнира Лига Европа.

Както е известно червените се издъниха срещу словенския Мура. На реванша на "Васил Левски" те завършиха наравно 1:1. Така след нулевото равенство преди седмица, словенците продължават напред заради гол на чужд терен.

По-рано днес Стойчо Младенов се е срещнал с Димитър Борисов.  Двамата са уточнили имената на играчите, които ще напуснат отбора.

Това са Сивард Спрокел, Тодор Янчев, Христо Янев, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Коста Янев, Благой Макенджиев и Нилсон Антонио.

На Райс Мболи пък въобще няма да бъде предлаган договор.

Янчев ще бъде помощник-треньор в щаба на Стойчо Младенов. На Христо Янев също ще бъде предложена работа в клуба.

Нджонго Присо и Килиън Шеридън са поставени в трансферната листа и на тях също няма да се разчита, но на този етап няма да бъдат освобождавани, а ще им се търси нов отбор.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

cska

преди 11 години

Станко Йовчев остава ????????????????????????

51

RED

преди 11 години

Забелязал съм че говедата мн обичат да си дават кирливото мнение в статии за ЦСКА , специално за тях да кажеме една стара цесекарска поговорка " Не зяпай в пържолите на съседа , ами си погледни в собствената синя прокиснала манджа"! В ярно ние се изложихме тотално с тая Мура , но вие се държите така все едно сте отстранили Барса , нещастници , нали и вие се насрахте насред Сараево , по добре си мълчете и си завирайте преживящите муцуни в статии за Уефския *** ..., баси коментаторите бе ...

50

qwer

преди 11 години

След резила: ЦСКА изрита 8 душиСред тях са капитанът Тодор Янчев и Христо Янев. Много яко изритване типично по комунски,за несправяне с работата те назначават на по-отговорни постове. Голем смех са това червените бе и по спортни и политически работи,колкото по-некадърен си толкова по-високо във власта разтеж,страхотно,ами ако бяха паднали тези влечуги по терените какви ли длъжности щяха да получат ?

fallback