Емил Велев. Снимка: архив, Булфото
fallback

„От един отбор с огромен потенциал „Локомотив” Пловдив ще се превърне в едно отборче.” Това заяви на извънреден брифинг на Лаута старши треньорът на черно-белите Емил Велев.

Той е на мнение, че на Коко Динев е трябвало да се помогне финансово и оправдава оттеглянето му с финансовата криза.

Велев обяви, че след Родригес и Бенжалюн отбора напуска и Сержиньо, но той е поел ангажимент да изиграе предстоящия мач от Лига Европа в Холандия. За там заминават ограничен брой футболисти – 14 полеви и двама вратари. Това се налага заради днешните събития.

Oще по темата

В „Локомотив” Пловдив са изненадани от решението на Коко Динев да се оттегли от клуба. Динев изтъква две причини за напускането на „Локо“ Пловдив. Едната е липсата на възможност да издържа високото финансово ниво на клуба, а другата - постоянното замесване на името му в съмнения за погазване на честната игра.

„Няма да позволя изпадането на „Локомотив” Пловдив от „А“ група или отнемането на лиценза му”, заяви почетния президент Христо Бонев.

Той се надява скоро да се намери нов собственик на отбора.

Акциите на клуба се продават за един лев, а административният директор Атанас Узунов е натоварен със задачата да води преговорите с бъдещия купувач.

„Оттеглянето на Коко Динев не е добре за състоянието на футболистите и треньора, сега трябва да ги мотивираме преди мача в Холандия”, съобщи Узунов.

Той кани потенциалните купувачи на клуба в канцеларията си, където да коментират финансовото състояние на отбора.

Футболистите са научили от медиите за оттеглянето на своя президент.

На Лаута се носят слухове, че се готви ЦСКА се готви да купи 7 от добрите играчи на „смърфовете”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

До Питбул

преди 11 години

Знам, че и преди това е имало Левски Кюстендил.Имах предвид оня Левски Кюстендил, който изкуствено се създаде по формулата на Литекс и Лудогорец.С много наливане на пари изведнъж в севъзможни куци коне и в крайна сметка, повече от 3 място не постигнаха от толкова напъни.После бяха май и със старото си име Велбъжд ии накрая , ЛокомотивПд им взе лиценза и всичките бездарници .Заътова за мен Локо Пд са изкуствено поддържан отбор.

21

Анонимен

преди 11 години

давайте да помагаме на Коко Динев. Минават ритнитопковците на заплати от по 800 лева и готово. а не по 4-5 хиляди.Какво толкова се вайкат - ходят на тренировка всеки ден - нека да са и двуразови и сутрин и следобед по час и половина - това са 3 часа на ден. ама нали трябват пари за коли за гадженца. е, сеа вече не знам.

20

PITBUL

преди 11 години

LEVSKI KYUSTENDIL,PRIQTELQ,E OTBOR U4REDEN PREZ 1919 GODINA.IGRAL E V ,,A,,GRUPA OSHTE PREZ 1953-1954 GODINA.AMA OTKADE DA ZNAESH-TOGAVA RODNINITE TI SA JIVQLI NA SELO.AMA POSLE KOMUNISTITE VI DOVEDOHA DA PRAVITE INDUSTRIQ V GRADA I SEGA VE4E SI MAYNA

fallback