Не само феновете, но и журналистите имали нужда от студена бира. Снимка: Reuters

Спортните журналисти на Евро 2012 успяха да опразнят голям хладилник с бира само за три минути. Напитката била осигурена от един от спонсорите на първенството, а доволните журналисти го обкръжили и изпили всичко за отрицателно време.

Организаторите на инициативата изобщо не са предполагали, че може да се случи нещо подобно. Те са се надявали, че бирата ще стигне за всичките 90 минути на мача, съобщи в. "Дейли мейл".

Нахвърлилите се на бирата представители на средствата за информация биха могли да поставят световен рекорд по бързо опустошаване на запасите в хладилник. На видеозапис, превърнал се в хит в интернет, се вижда как десетки ръце се протягат към студените бутилки.

Пръв в кадър е попаднал мъж, отворил вратата на хладилника и поканил измъчените от жажда журналисти също да си вземат от напитките. Без блъсканици и бой представителите на печата бързо се снабдили с по няколко бутилки.

Бирата не стигнала само за един от младите представители на печата. Той се опитал да отвори вратата на втория зареден от фирмата-спонсор на Евро 2012 хладилник, но не успял. Секунди по-късно младо момиче с лекота се справило със задачата. За колко време е бил опразнен вторият хладилник с бира, все още остава мистерия, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase