Жуниор Мораеш е пред завръщане в ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

Трансферът на Жуниор Мораеш от ЦСКА в "Металург" (Донецк) ще се провали. Бразилецът дори днес лети от Залцбург към Турция, за да се присъедини отново към подготовката на ЦСКА.

Както е известно, украинският "Металург" не изпълни задължението си към "армейците" по договора и така собственикът на клуба Димитър Борисов е наредил на бразилеца да се прибира.

Това обаче ще удари сериозно по финансите на клуба, който разчиташе на 1,8 милиона евро от продажбата на Мораеш.

В същото време се разбра, че три клуба, единият от които е турският "Гьозтепе", искат да привлекат Спас Делев.

Бившият нападател на ЦСКА напусна Мерсин и сега си търси нов отбор. Мениджърът на 23-годишния футболист Николай Жейнов заяви, че ЦСКА винаги е опция за Делев, но до момента никой от ръководството на "армейците" не го е потърсил.

"Три отбора са кандидатите за Спас. Единият от тях е "Гьозтепе", другите два също са чуждестранни. До понеделник ще знаем със сигурност къде ще продължи кариерата си. ЦСКА винаги е опция за Спас".

"Той обича отбора и не би имал нищо против да се завърне. Затова обаче някой от ръководството трябва да го потърси. А до момента такива постъпки няма", каза Жейнов.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 11 години

Бившият играч на Левски Сержиньо Грийн беше разпитан от холандските медии за "черното тото" в България. Сърцатият халф призна, че е играл в един много странен мач в Перник."В България често се говори за "черно тото". Често имаше голове в последните минути на мачовете, но и в Холандия това го има. Учуди ме обаче един странен мач на Левски срещу Миньор". "Тогава нашият вратар като изриташе топката напред, двамата централни защитници на съперника се навеждаха и оставаха под нея, а нашият нападател вкарваше. Така два гола на Левски в този двубой станаха по този начин", коментира Грий пред "ЕЛFvoetbal.nl",

2

Българин

преди 11 години

Вземете Спас, бе ***, проклети пернишки *** !!!

1

Анонимен

преди 11 години

Дано не е поредната "партенка". Омръзна ми от пеУнишки номеУа.

fallback