Владо Гаджев. Снимка: Булфото

Владимир Гаджев най-вероятно ще продължи да играе и през новия сезон за Левски. Както е известно, Гаджев иска да продължи кариерата си в чужбина, но на "Герена" няма реални оферти за него.

Очаква се в близките дни халфът да се срещне с шефовете на Левски и двете страни да уточнят къде ще играе той.

От ръководството на Левски първо откликнаха на желанието на Гаджев да играе в чужбина, но впоследствие промениха мнението си. Сега "сините" шефове не искат да продават играча.

Една от основните причини за това е договорът на Левски с Панатинайкос, според който клубът от "Герена" трябва да даде на гърците 50 процента от парите при трансфер на Гаджев.

В същото време ръководството на Левски започва да се притеснява със създалата се ситуация около централния бранител Сюлейман Диамутен. Малиецът не попадна в сметките на Илиан Илиев и сега "сините" усилено му търсят нов отбор.

На този етап мениджърите близки до Левски са предложили Диамутен на голям брой клубове от арабския свят. От "Герена" се надяват, че участието на защитника с Рома в Шампионска лига, ще помогне много за намирането на купувач.

Диамутен прибира солидна заплата в Левски, което е другата главна причина, да бъде продаден по спешност. "Сините" пробваха и да разтрогнат с играча по взаимно съгласие, но малиецът е поискал 180 000 евро за целта.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase