Снимка: Булфото

Собственикът на Локо Пловдив Коко Динев за поредна година е залят от оферти за различни чуждестранни футболисти.

Според близки до клуба става въпрос предимно за играчи, подвизаващи се в гръцкото първенство, които ежедневно са представяни на боса на черно-белите.

Както е известно, покрай бизнес-ангажиментите си в южната ни съседка, благодетелят на смърфовете има отлични контакти там и голяма част от най-добрите чуждестранни състезатели, които са преминавали през "Лаута" дойдоха именно от Гърция.

Сега на Динев са предложени играчи за всички постове, като треньорът на железничарите Емил Велев ще има за задача да прецени дали някои от тези футболисти ще свършат работа на Локомотив, за да бъдат стартирани преговори за тяхното привличане.

Спряганият за ново попълнение на Локомотив Пловдив Емил Ангелов пък не е вариант за трансфер. Това призна треньорът на пловдивчани Емил Велев.

"Ангелов е добър нападател, но не е в плановете ни. Имайте още малко търпение и ще научите кои футболисти ще облекат черно-бялата фланелка. Няма как да са толкова много като бройка, колкото се пишат по медиите", заяви Кокала.

Велев е оставил на собственика Коко Динев списък от желани футболисти за трансфер в тима от Пловдив. Велев не вярва, че текучеството от тима ще е голямо, и е сигурен, че гръбнакът на отбора от миналата година ще бъде запазен.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase