Кристиано Роналдо Снимка: Reuters
fallback

Кристиано Роналдо е уверен в себе си и без проблеми ще изпълни дузпа, ако днес Португалия получи такава в мача с Германия, обяви самият той. 

Напоследък суперзвездата показа колебания от бялата точка, като изпусна на полуфинала в Шампионската лига, а наскоро и в контролата на иберийците срещу Турция. Въпреки това обаче запазва спокойствие. 
 
“През целия сезон изпълнявах много добре наказателните удари. В крайна сметка вратарите, които спасиха изстрелите ми, заслужават поздравления. Ако обаче срещу Германия получим дузпа, ще я изпълня без проблеми и ще дам най-доброто от себе си” коментира той. 
 
Роналдо е сигурен, че португалците могат да се противопоставят на Бундестима. “Тук сме, за да се борим с най-силните тимове и не се страхуваме. Сигурен съм, че ще изиграем много силен мач. Подготвени сме и не сме притеснени” обяви играчът. 
 
“Естествено, че Германия е много сериозен противник и претендент за титлата. Те притежават отличен колектив, но и много силни индивидуалности. На подобни турнири смятам, че отборите, които са най-добре подготвени в тактическо и физическо отношение, имат успех. Надявам се, че Португалия ще бъде именно подобен състав и вярвам, че ще стигнем наистина далеч” каза още Роналдо. 
 
Още новини за Евро 2012 в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

mi7k00

преди 11 години

К.Роналдо е най-добрия от най-добрите ;)

9

Анонимен

преди 11 години

Хайде Меркелците!

8

Анонимен

преди 11 години

Стига с тоя гелосан нарцис.Цял Реал играе за него.Пускат му да вкарва.Колко асистенции има?Меси е друга класа.Прави играта.А този е консуматор.Ако отиде в някой по-слаб отбор и ще загине.

fallback