Снимка: Ройтерс

Реал Мадрид бе по-добрият отбор от Барселона и напълно заслужено стана шампион. Това обяви бразилската легенда Роналдо в интервю за вестник “Марка”.

Феномена бе в Мадрид, където в неделя изгледа мача с Майорка, а вчера даде интервю за спортното издание.

“Тимът на Моуриньо изигра невероятен сезон и резултатите, които регистрира изобщо не са случайни. Много съм щастлив от спечелената титла и съм благодарен на Флорентино Перес, че ме покани да дойда на празненствата за титлата” изтъкна Роналдо.

Както е известно бразилецът изигра няколко добри сезона с бялата фланелка и вкара повече от 100 гола за състава. През сезон 1996/97 той бе част и от Барселона.

“Не е лесно да надвиеш съперник като Барселона, а Реал го направи, така че това казва всичко. Те бяха изключително постоянни в представянето си, вкарваха много голове, разполагат с един гениален  треньор като Моуриньо, така че заслужават само аплодисменти” добави Роналдо.

Запитан кой е по-добър измежду Кристиано Роналдо и Меси, бразилецът бе дипломатичен. “Двамата са на едно ниво и са най-добрите играчи в света. В Реал обаче най-голямото предимство е колективът и съм сигурен, че този отбор ще продължи да печели отличия и да радва феновете си” коментира още той.

Още новини за Барса и Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase