Домусчиев нападна Стойчо Младенов. Снимка: Булфото
fallback

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна сериозно Стойчо Младенов. "Ако имах такъв треньор, щях да го уволня. Смешник! Само плаче".

"Всички трябва да му легнат и съдиите да помагат само защото е Стойчо. Да си го държат ЦСКА", заяви Домусчиев пред "Канал 3" и обвини, че хора като Стойне Манолов са докарали ЦСКА до това дередже и са отказали Васил Божков.

"Ако ни бият накрая, ще им стисна ръцете", допълни босът и уточни, че остава от ЦСКА, но не и в този му вид.

Той разкри, че Херо е нападнал съдиите озверял още преди мача Лудогорец - Черноморец. Димитър Димитров ползвал подобни прийоми постоянно, за да си осигури комфорт. Подобна е и атаката на Локомотив Пловдив преди финала с Лудогорец за купата.

Бизнесменът заяви, че тимът му е бил неволно подпомогнат веднъж от страничния рефер на мача с пловдивчани през есента, но десетки пъти ощетяван е точно отборът от Разград.

Накрая Домусчиев не скри, че вратарят Урош Голубович е минал детектор на лъжата заради съмнения за продаден мач. Сърбинът обаче издържал теста. Домусчиев не отрече, че става въпрос за загубата в Ловеч.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

arhar

преди 11 години

Забелязахте ли, че Ст. Младенов беше атакуван яростно и от агент Борат от ДъСъ ?Нали сега някой няма да каже, че и Луканов е разбирал от футбол, защото ще ме разсмее ?!

24

К,ай

преди 11 години

Домусчиев /т.е. свинаров/ Не знам кой си ти и какво си сътворил в жалкия си живот на провинциален плейбой НО Стойчо Младенов е записал името си в най славните страници в историята на българския клубен футбол.

23

до 26

преди 11 години

нещо си сбъркал,,,Лудогорец.,, - шампион

fallback