С Балъков начело Кайзерслаутерн инкасира пет поредни загуби от пет мача. Снимка: Reuters
fallback

Красимир Балъков пропусна възможността да забогатее със 100 хиляди евро.

Толкова е бил предвиденият бонус в договора между българина и ръководството на Кайзерслаутерн, ако отборът се бе спасил от изпадане от Бундеслигата.

Това обаче няма как да стане. Три кръга преди края на шампионата "лаутерите" са на последно място с 20 точки.

Шансовете им за оставане в елита са само на теория и минават през бараж. За да се спасят по чудо, трябва да победят в следващите си три мача Херта, Борусия Дортмунд и Хановер, но и да се надяват на благоприятно развитие в резултатите на останалите конкуренти.

След идването на Балъков Кайзерслаутерн наниза пет поредни загуби от пет мача.

Както е известно, германският тим настоя да привлече Балъков от хърватския Хайдук Сплит.

"Лаутерите" нямат победа в Бундеслигата в 21 мача,последният им успех е на 22 октомври 2011 година.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 12 години

Абе, дуспа, що не ходиш се переш с маймуните бе? Ти Кайзерслаутерн гледал ли си ги? И господ не може да ги спаси тази година. Балъков не е лош треньор, а се хвана със загубена кауза. Българите сме гадно племе. Малко да успее някой нашенец и всички почват да му търсят кусури. *** селската, завистлива нация?! Вижте например сърбите или който и да е друг народ. Малко талант да покаже някой и го правят бог, а ние сме пълни простаци...За това ще сме зле.

16

дуспа

преди 12 години

От всяко дърво *** не става ..... като играч го признавам, връзваше играта на националния в средата но като треньор - тцъ. Напъва се като Стоичков само дето оня по ***...

15

Анонимен

преди 12 години

От коментарите по-надолу отново става ясно че свинете са най-долното и завистливо племе на света. Не напразно са и най-мизерни в цяла Европа. Може да не става човека за треньор но е свестен, а тука най-големия аргумент е че бил ***. А за ентусиаста най-добре да направят опит него да утрепят, за такъв *** никой няма да тъжи. И човека какво като е ***, живял е такъв живот и е бил сред такива хора и има толкова пари че 90% от свинете сте гледали само по тв-то. Какво грухтите само.

fallback